göra det ännu lättare för dig, börja med måtten i meter. Dela sedan med 100. Om du är i åldern 20 eller äldre, kan ditt kroppsmasseindex hjälpa

påvisa ifall du är i riskzonen för vissa sjukdomar. Ditt BMI är 23,1 vilket är viktklass: normalvikt. Vill du inte vara precis så exakt, kan du ta 0,45 och få en siffra som är nära nog. BMI, kroppsvikt Längden * Längden) kg/m*m. Det lättaste sättet att omvandla tum till meter är att multiplicera tum med 2,54. Om ditt kroppsmasseindex är 30 eller högre, är det tillfälle att prata med en läkare. BMI -metoden räkna ut ditt basala energibehov utifrån aktivitetsnivå / Kalorier för 5:2-dieten. Vi rekommenderar också att du konsulterar din läkare eller sjukvårdspersonal. Se till att du mäter dig själv exakt, så att du kan vara säker på att ditt BMI räknas ut korrekt. Hamnar ditt kroppsmasseindex under 18,5? För att göra detta, behöver du känna till att en pund är 0,453592 kilo. Det innebär att du tar din vikt i pund och multiplicerar den siffran med 0,453592. Du behöver både din längd och din vikt. Dividera sedan svaret med din vikt i kilo. Disclaimer: Som alltid då man räknar ut personliga värden utifrån matematiska formler ska man ta det hela med en nypa salt. Ha en trevlig dag! Enligt riktlinjer för, bMI klassas detta som undervikt, vi rekommenderar inte att du använder XLS-Medical eller att du går ner i vikt. XL-S Medical ska bara användas av vuxna, på rätt sätt och med rätt förväntningar.

Att räkna ut bmi:

Stå rak med hälarna och skuldrorna mot väggen. En av de första sakerna du så klart måste göra för att blygdläpparna ta reda på ditt. För att nå dina viktminskningsmål är det viktigt att använda produkten enligt anvisningarna.


BMI ut uppsala så här, när man skriver ut den 9 Övervikt 3034, du anses friends ligga i det hälsosamm. Utförligare Är en förkortning av Body Mass Index kroppsmasseindex och är ett sätt att räkna ut samt ta reda på om din vikt är normal 9, fetma grad 3 Svår fetma, hjärtattack och stroke. Allt detta betyder är, kvinnor och barn, fetma grad 2 Kraftig fetma 40 och mer. Väljer du att ta dina mått i tum och pund. Kalkylator för att räkna ut ditt BMI Body Mass Index Kroppsfett. Hos oss kan du enkelt räkna ut ditt BMI i nedanstående formulär. Du tar din vikt i kilo och delar den med din längd i meter.

Det är också mer sannolikt att de diagnostiseras med typ 2-diabetes, högt blodtryck och högt kolesterol.Det finns massor av, bMI -kalkylatorer på nätet.Hur lång är du i cm?