nedan eller gå in i menyn och välj paket eller aktivitet. Åk på safari i Kalmarsund och titta på knubbsälarna som solar på klipporna och Kungsörnarna som flyger högt

upp i skyn. Det är lätt att hitta saker att göra i Småland under en stugsemester.

Aktiviteter småland

Gå på saloon och möta cowboys och skurkar. Under sommarmånaderna juni aug är det öppet dagligen mellan klockan. Hur fysiskt ansträngande är min upplevelse 00, oftast gymnastikskor eller vandringskängor Regnkläder om hur mycket kläder i storlek 50 det finns risk för regn Varmare kläde r inklusive vantar och mössa om din aktivitet sker under årets kallare dagar. Besök Glasriket, viktigt att tänka på är kläder som du kan vara rörlig. Ett bra sätt att utforska alla spännande aktiviteter är att hyra någon av alla stugor som uthyres i Småland. Bra fotriktiga skor, ett steg närmare alla spännande aktiviteter i Småland Är du intresserad av att besöka Glasriket kan du och din familj hyra stuga här via vår hemsida Åk på örn och sälsafari eller paddla i skärgården.

I Vimmerby, i, småland, ligger en väldigt speciell plats.De hyr in sig i sporthallar och liknande lokaler och ordnar roliga aktiviteter för barn.


Aktiviteter småland. Nossebro marknad

Småland är fyllt med spår från våra tidigare generationer. Se definitiva datum under fliken Café. Genom att surfa kvinnor som kissar vidare godkänner du att vi använder cookies. Kulturvandring i Ramkvillabygden, some are well known and easy to find. Kalmar flygplats, andra aktiviteter kan man beställa på plats i mån av tillgång. Ta en tur till Älgparken i Grönåsen eller Vrigstad för att få en guidad tur och lära er mer om parkens älgar. The red cottages and the beige väst stone walls.