Svenska ishockeyförbundet och Brösarps IF hölls Tre Kronors hockeyskola för flickor och pojkar i åldrarna 612. Andra roliga pulkabackar finns i de södra backarna, framför allt i dalen strax

norr om väg 9 direkt öster om byn. Här finns pedagogiska hjälpmedel som figurer, toffsar och käppar som underlättar och gör upplevelsen roligare för små barn. Cykla i gastronomins tecken (PDF vandringsleder i Brösarp (PDF). Parkering och toaletter finns vid Brösarps norra backar. Basket, vid Brösarps ishockeyrink på, magistervägen finns möjlighet att spela ont i fötterna basket. För den invigde forspaddlaren är detta en fantastisk plats att kunna utöva forspaddling på hög nivå. Verkeån som annars så lugnt och stilla porlar fram genom den skånska mångfalden skiftar på ett ögonblick till att bli ett magnifikt vattenfall med en total fallhöjd på 23 meter när den kommer fram till Hallamölla kvarn. Det brukar också finnas skidspår från parkeringen uppe i Brösarps norra backar i riktning mot Drakamöllan och Maglehems ora. Läs mer och hitta hit Längdskidor: När det ligger snö på elljusspårets 1,75 km används det för längdåkning. Mer på Kajak Äventyr, fotboll. Det finns även 90 km vackra vandringsleder att springa eller vandra på, perfekta för trail- och ultralöpning. En tredje lekplats med rutchkana och liten klätterställning finns i bostadsområdet vid Körsbärsvägen. Ekoparken är ett mångsidigt besöksmål för alla som vill uppleva Skånes natur och kulturhistoria i en unik miljö och på ett hållbart sätt på egen hand eller tillsammans med någon av Ekoparkens kunniga guider. Skulle du bli sugen på riktig orientering, kontakta Andrarums IF! Boule, boulebana med räknare finns vid korsningen väg 9 och väg 19, bredvid Brösarps Backakrog. Brösarp har hela sex fotbollsplaner, fyra på gräs, en på grus och en mittemellan. Mer om Brösarps spår och leder Turridning Hallamölla Gård rider hela året på fina ridvägar utan biltrafik och på trygga islandshästar som gillar att komma ut i naturen. . Det varierade och vackra landskapet på Österlen inbjuder till cykling i alla dess former, från svettig landsvägscykling i lycra till pittoreska cykelutflykter i gastronomins tecken. Följ oss på Pinterest. Löpning och motionsspår I skogen mellan Brösarp och Brunsvik finns tre motionsspår, 5 km, 2,5 km och ett elljusspår på 1,75. Trampa fram på natursköna och slingrande vägar. Välj dina favoriter, njut av exotiska växter och shoppa trädgårdstillbehör! Har du ingen egen cykel finns det att hyra hos. Natursköna upplevelser förenas med lokal råvara som ger gästerna chansen att komma närmare maten, odlingen och naturen. Outdoors Adventure, hike the Skåneleden Trail, small Scandinavian province Large chunk of paradise. Få inspiration och spara dina favoriter till senare. Vi har tagit fram dessa tips till dig.

Aktiviteter österlen. Restid ystad bornholm

En och annan regnbåge kryssar också omkring i fiskevattnet. Här finns åtskilliga aktiviteter, sportfiske och mycket annat, som exempelvis äventyrsorientering. Det är inte många platser i Skåne som kan stoltsera med offpiståkning värd namnet. Milslånga vita stränder och härliga bokskogar. På norwegian den plats där kommunen kalasklänning en gång var på väg att bygga en skidanläggning ligger ett litet skånskt offpistparadis. Skåne is a journey waiting for you.

Vi på Fritid Österlen hälsar er hjärtligt välkomna till vår hemsida.Vi har ett stort utbud av fritidsaktiviteter och boende i hjärtat av Österlen.Här finns förslag på sevärdheter, arrangemang, utflykter, aktiviteter och annat att göra, både på södra Österlen och andra ställen i sydöstra Skåne.

Tagesschau Aktiviteter österlen

Vandringsleder och hur kartor Äventyrsorientering Konsten att comhem navigera i skog och terräng är både viktig och riktigt rolig. Det finns en hel del aktiviteter du kan göra i Brösarp med omnejd. Men mesta fjällkänslan får du i Brösarps norra backar där det går att kryssa kors och tvärs över det böljande backarna. På Ornahög finns en skidbacke med lift som är ett perfekt ställe för barn är lära sig åka skidor.

Till Jordnära upplevelser, bad.Utomhus: Brösarp har även Österlens första utegym, beläget intill motionsspåren bredvid Brösarps IF:s träningsplan.Brösarps IF:s B-plan, en träningsplan i fullstorlek, står också öppen för spontanfotboll när den inte brukas av fotbollsklubben.