ett år till. Därefter gick färden till Klippans Gästgivaregård som just genomgått en omfattande renovering. Lena och jag hade fått platser allra längst fram i kyrkan. Vi började med

90 minuters inomhusboule och valde därefter en härlig fransk brunchbuffé fram till klockan. Fredag-Lördag i juli Fredag-Lördag hade jag träff med båda svärsönerna och blev bjuden på whisky. Lina fyller 35 Den 2 juli var Lena och jag i Skegrie för att fira min näst yngsta dotters födelsedag, Lina. Det är en ovanlig kombination för att vara sydvästra Skåne och därför skäl att glädja sig. Kalle Anka, 91-an, 87-an med flera. Min dotter Desiré, Fleming och de två barnbarnen Johanna och Joel. Mina fyra barn Jörgen, Desiré, Lina och Nilla, mina två barnbarn Johanna och Joel, mina två tidigare fruar Elfi Tomelius - och hennes make mytologi Leif Stark - och Anne Tomelius. Men mest uppskattade jag de sociala kontakterna också med min exfru Anne. Lina som tidigare utpekats av pressen som Påskens hjältinna fick nu emottaga en utmärkelse i form av en inramad illustration av teckaren Per Hardestam. Inte nog med det igår klarade Nilla - med glans - teoridelen i körkortsprovet och sedan fick hon veta att hon fått 5000 kr i stipendier. Det blev ett trevligt kallas i alla fall.

70 års present mormor. Svensk trekant bilder

I går kväll åkte min förlovade Lena Welinder och jag till Fulltofta kyrka för att lyssna på min systerdotter. Men första var det äggpickning och man fick välja påskägg utifrån vilken placering man fick i äggpickningstävlingen. Så då gör jag väl det. På Magasin 36, hon fick flera inred trädgården böcker, jag själv. Komminister Helena Tomelius, lina och Andreas samt min fd fru Anne.

70 års present mormor

Vänstra sidan på första bilden, min andra fru, lastade med blommor. Vår webbplats använder cookies för att förbättra 70 års present mormor din upplevelse. Klockan 1830, nu lovar hon att cykla halvmilen till Smygestranden till sommaren. Vi hade ett allincluded arrangemang med Fritidsresor. Och det ville hon och familjen fira vid två tillfällen. I år fyllde Johanna 19 år och Joel. Nilla bjöd på en egenkomponerad MusikQuiz.

De är ju båda nästan vuxna redan.Fyra mil norr om flygplatsen ligget Slanchev Bryag (Sunny Beach Resort) som omfattar 120 hotell som ligger längs en tio kilometer lång strand.